Logo-youngadults-site

Deze auteurs komen naar Yalfu 2021

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Gisteren werd bekendgemaakt welke auteurs allemaal aanwezig zullen zijn op Yalfu 2021 in Utrecht op zondag 26 september. En daar zitten heel wat mooie namen tussen!

Angie Thomas

9789000376827_fcovr

De eerste grote naam is Angie Thomas. We kennen haar natuurlijk allemaal van The hate u give. Zij zal via livestream komen vertellen over haar nieuwste boeken De roos uit het beton en Blackout, dat ze samen schreef met Nic Stone, Nicola Yoon, Dhonielle Clayton, Tiffany D. Jackson en Ashley Woodfolk. Van dat laatste boek zijn trouwens ook al de filmrechten verkocht aan Netflix.

Taran Matharu

De uitverkorene | 9789000365753 | Best of YA Books

Taran Matharu zal live aanwezig zijn in Utrecht. Hij schreef onder andere de Contender en de Summoner series die in het Nederlands verschenen bij Best of YA. De Contendor-trilogie gaat over Cade die van het ene op het andere moment naar een andere wereld wordt getransporteerd. In die wereld wonen allemaal wezens uit het verleden: prehistorische dieren, monsterlijke beesten en mensen uit verschillende tijdperken.

Christelle Dabos

De ijzige verloofde | Christelle Dabos | Lezen | 9789024587223 | Standaard  Boekhandel

Ook de boeken van de Franse Christelle Dabos zijn erg populair in de lage landen. Ze is dan ook niet voor niets één van de beste YA schrijvers van Frankrijk. Met haar debuut De ijzige verloofde, oorspronkelijk Les fiancés de l’hiver, viel ze meteen in de prijzen. Ondertussen verscheen ook al het tweede deel in de serie en het derde deel verschijnt in het najaar van 2021.

Ciara Smyth

bol.com | De falling in love montage, Ciara Smyth | 9789045124810 | Boeken

Ook de schrijfster van De falling in love montage, dat onlangs verscheen bij Querido Glow, komt langs! Haar debuut gaat over Saoirse die niet in de liefde gelooft, tot ze Ruby ontmoet. Ze spreken af dat ze de hele zomer zullen daten zoals in een romcom, maar dat ze daarna stoppen. Ze vergeten alleen één ding: op het einde worden de personages in een film altijd écht verliefd. Ondertussen verscheen ook haar nieuwste boek Not my problem, maar dat werd (nog) niet vertaald.

Emmelie Arents

bol.com | Dievenreeks 1 - De Woestijndief, Emmelie Arents | 9789463967693 |  Boeken

Emmelie Arents uit België is er ook bij! Zij schreef onder andere Het hart van de adelaar en De Woestijndief. In september verschijnt haar nieuwste boek De Meesterdief, het vervolg op De Woestijndief. Haar boeken werden uitgegeven bij Hamley Books.

Pamela Sharon

bol.com | Wie ik gisteren was, Pamela Sharon | 9789048859450 | Boeken

Pamela Sharon komt ook naar TivoliVredenburg. Haar young adult boeken verschenen bij Moon Young Adult, nadat ze met De geur van groen tweede werd in de Moon YA contest. Eerder dit jaar verscheen haar nieuwste boek Wie ik gisteren was over Yara die te horen krijgt dat ze leidt aan het chronisch vermoeidheidssyndroom en zich verliest in een online wereld.

Net zoals vorig jaar zullen de interviews in goede banen worden geleid door Samya Hafsaoui! Tickets zijn te verkrijgen vanaf volgende week vrijdag. Het is nog niet duidelijk of er net zoals vorig jaar ook online tickets beschikbaar zullen zijn. Ben jij van plan om naar Yalfu 2021 te gaan?

Bron: Facebook ILFU

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.