Logo-youngadults-site

Deze auteurs komen naar Yalfu 2020

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zoals elk jaar vindt er ook dit jaar weer een young adult versie plaats van het internationaal literatuurfestival in Utrecht. Afgelopen zaterdag werden de auteurs bekendgemaakt die dit jaar naar Yalfu zullen komen. Ook dit jaar is er weer een internationale auteur aanwezig, namelijk Leigh Bardugo. Al zal het dit jaar wel een iets andere editie zijn dan voorgaande jaren.

Eerdere edities van Yalfu

Tijdens de vorige editie van het evenement waren V.E. Schwab, Enrico Galiano, Rima Orie, Astrid Boonstoppel en Daniëlle Bakhuis te gast. Daarnaast waren er verschillende winkeltjes aanwezig waar je boekengoodies kon aankopen. Een jaar eerder was Love Simon-schrijfster Becky Albertalli de internationale gast.

De editie van 2020

Tijdens deze editie komt Leigh Bardugo via livestream vertellen over de Grishaverse en over haar nieuwste boek voor volwassenen. Daarnaast zijn er ook twee auteurs van eigen bodem aanwezig: Chinouk Thijssen en Valentijn Ringelberg. Chinouk Thijssens nieuwe boek Je hebt één nieuwe volger verschijnt in oktober. Valentijn Ringelberg debuteert in september met Voorbij het Wederwoud. Samya Hafsaoui leidt alles in goede banen in TivoliVredenburg.

Je kan de avond live bijwonen of je kan de livestream volgen. Een kaartje om er bij te zijn in de zaal kost 7,5 euro (hier te koop: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/yalfu-2020-25-09-2020/), een kaartje voor de livestream €5 (hier te koop: https://guts.events/brxz51-yalfu-2020/pfim4c/). Alle deelnemers krijgen ook een kleine goodiebag met een gesigneerde bookplate van Leigh Bardugo, een limited edition kaartenset van de nieuwe omslagen van de Grishaverse en leuke aanbiedingen.

Bron: https://www.blossombooks.nl/deze-titels-verschijnen-in-augustus-2020/

Bron: https://www.ilfu.com/evenement/yalfu-2020/

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.