Logo-youngadults-site

Samenwerken

Zakelijke samenwerking
young-adults.nl is het leukste en gezelligste online platform voor boekenliefhebbers van het youngadultgenre, en is ook zeer geïnteresseerd in alles wat jongeren aanspreekt. Wij vinden het leuk om over dingen te schrijven, zoals evenementen en producten die aansluiten bij onze doelgroep. Op verschillende manieren kan een samenwerking met ons tot stand komen. Zo beschikken wij over diverse plekken waar wij banners kunnen plaatsen en is er de mogelijkheid voor een full branding. Daarnaast kunnen wij advertorials plaatsen en recensies over producten schrijven.

Dol op pakketjes
Hoewel de redactie het ontzettend leuk vindt om pakketjes te ontvangen met nieuwe boeken en leuke producten, is het raadzaam om hierover vooraf te informeren naar welk adres dit het beste gestuurd kan worden. Dan belandt het pakketje meteen bij het juiste redactielid of de recensent, zodat zij hier een artikel over kan schrijven. Het toesturen van recensie-exemplaren is vrijblijvend en biedt geen garantie dat er daadwerkelijk een artikel wordt geplaatst. U kunt er wel met 95% vanuit gaan dat er iets over de boeken of producten wordt geschreven.

Heb je andere ideeën of wil je graag meer informatie ontvangen, dan kun je altijd contact opnemen via onderstaand formulier. Wij staan voor veel dingen open en denken graag met je mee!

Volg ons

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.