Logo-youngadults-site

Over ons

young-adults.nl is in 2010 opgericht door Natasja Storm. De eerste berichten dateren van november datzelfde jaar. In een paar jaar was het platform uitgegroeid tot een volwaardige website met de laatste nieuwtjes over young adultboeken en -films. Het was de meest drukbezochte website in Nederland en Vlaanderen over dit boekengenre. Natuurlijk ontzettend zonde, maar in 2016 is het platform offline gehaald. Natasja had geen tijd meer om het platform te onderhouden. Maar in 2019 zag de website weer het licht, met een heel nieuw design en veel leuke extra’s. Het forum en de community zijn terug, maar dit keer kun je ook punten sparen voor jouw activiteit op de website. Een feature waar Natasja destijds al mee bezig was, maar nooit live werd gezet. Neem gerust een kijkje na je registratie, je kunt werkelijk van alles op het platform doen. 

Deze website voor lezers van young adultboeken zal hopelijk binnen no time weer geliefd zijn onder boekenliefhebbers. Op deze website vind je young adults in alle categorieën, van fantasy tot waargebeurd. Verder vind je informatie over alles wat met young adults te maken heeft: nieuws, boekverfilmingen, leesfragmenten, recensies, fashion & beauty tips, leuke artikelen over je favoriete personages en nog veel meer. We hebben een gezellig forum en en community waar je een profiel kunt aanmaken, je eigen blogs kunt schrijven, boeken en films op je boekenplank kunt zetten. 

Uniek bezoekersaantal
Drie jaar geleden hadden wij +12.000 unieke bezoekers per maand. Dat aantal willen wij zo snel mogelijk weer bereiken nu de site na drie jaar weer live is. 

Contact
Heb je een vraag, op- of aanmerking, tips, nieuwtjes of wil je iets anders met ons delen. Vul het contactformulier hieronder onder in. Wij zullen je zo snel mogelijk een reactie terugsturen.

Volg ons

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.