Logo-youngadults-site

Huisregels

In je de young adult-community heeft iedere gebruiker een eigen profielpagina die hij of zij naar eigen voorkeur en vormgeving kan invullen. Ook de instellingen op het forum kan iedere gebruiker invullen. Op de website zelf kunnen reacties geplaatst worden bij de berichten. Er gelden wel een paar huisregels, om het voor iedereen gezellig en netjes te houden. Het is de bedoeling dat elke gebruiker (en gast) zich aan deze regels houdt. Lees de regels even door… ze zijn heel simpel en je kunt je er makkelijk aan houden!

Onderwerpen openen op het forum
– Je logt in, gaat naar het forum en dan naar de index, kies een categorie waar je bericht thuishoort, bijvoorbeeld ideeënbus. Klik hierop en je kunt een nieuw onderwerp toevoegen.
– Denk eerst na over wat je in het onderwerp wilt zetten. Probeer een onderwerp met inhoud aan te maken.
– Kies voor een duidelijke en korte titel, zodat iedereen meteen ziet waar het onderwerp over gaat.

Reacties plaatsen
– Probeer voor iedereen behulpzaam te zijn. 
– Respecteer elkaar en gebruik geen negatief taalgebruik, daarbij is het niet toegestaan om anderen te beledigen, onfatsoenlijk te reageren of te schelden.
– Wanneer je iemand wilt quoten, kun je de quote tag gebruiken. (forum)
– Gebruik indien nodig de spoiler tag, zodat iedereen weet wanneer er teveel informatie over een young adult in een bericht staat. (forum)
– Blijf ontopic, en plaats reacties die te maken hebben met het onderwerp. (forum)

Blogs schrijven
– Iedere gebruiker kan blogs schrijven. Het is de bedoeling dat deze blogs persoonlijk van aard zijn en geen commerciële doeleinden betreffen. Is dit wel het geval, dan kan de blog worden verwijderd. 
– Zorg ervoor dat je blog in de juiste categorie wordt geplaatst. Zo zijn blogs makkelijk te vinden en staat het netjes en georganiseerd.

Overig
– Het is absoluut niet toegestaan om reclame te maken voor andere websites, uitgeverijen, acties, young adults als het hier gaat om commerciële doeleinden. Bloggers mogen wel hun blog promoten. Dit geldt voor zowel op de young adults website als op het forum. young-adults.nl en het bijbehorende forum zijn namelijk niet bedoeld voor promotiedoeleinden, maar om meningen uit te wisselen en te discussiëren etc. De admin behoudt zich het recht om zich niet aan deze regel te houden. Daarbij zijn er wel advertentiemogelijkheden: indien interesse kunt u contact opnemen met info@young-adults.nl.
– Kom je iets tegen op het forum wat niet deugt, wil je dit dan even melden door een mailtje te sturen naar info@young-adults.nl.

Handhaving forum
Op het forum van young-adults.nl houdt de admin het forum netjes en opgeruimd om ervoor te zorgen dat er geen ongepaste onderwerpen, onzin en spam wordt geplaatst. 

De admin bepaalt wat wel en niet mag, wanneer een onderwerp wordt gesloten of verwijderd, waarom een gebruiker wordt geschorst of verwijderd. Onderwerpen worden nooit zomaar verwijderd of gesloten, net als dat gebruikers niet zomaar worden geschorst of verwijderd van het forum. Als je een regel overtreedt krijg je een waarschuwing en wordt het desbetreffende bericht eventueel verwijderd. Een volgende keer kan schorsing of zelfs verwijdering van het forum tot gevolg hebben. De admin zal de aard van de overtreding bekijken en de gebruiker in kwestie berichten over de te nemen maatregelen. Als je je aan de regels houdt dan heb je niets te vrezen! De admin behoudt zich het recht om ook zonder waarschuwing gebruikers te schorsen of te verwijderen.
Als je vindt dat je onterecht geschorst of verwijderd bent, kun je hierover mailen. De admin kan echter geen garantie geven dat hierdoor de schorsing of verwijdering ongedaan wordt gemaakt.

Aansprakelijkheid
Young-adults.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van berichten geplaatst door gebruikers. Het door de gebruikers geplaatste bericht toont de expressie van de auteur en hoeft niet per se de mening te vertegenwoordigen van young-adults.nl.

young-adults.nl verstrekt geen adresgegevens van gebruikers, tenzij deze gebruikers hebben deelgenomen aan een winactie of leesclub. Winnaars krijgen hun prijs per post thuisgestuurd van de organisatie door wie de winactie is georganiseerd.
young-adults.nl is niet verantwoordelijk voor daden van gebruik op het forum en/of eventuele oplichting via het verkoopforum.

Volg ons

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.