Logo-youngadults-site

Tv-serie van Warcross in de maak

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er komt binnenkort wellicht een tv-serie van de sci-fi young adult Warcross, geschreven door Marie Lu. De opties werden gekocht door het Bruna Papandrea van productiehuis Made Up Stories en Emmy-winnaar John Cameron.

Waar gaat Warcross over?

Nederlandse cover van Warcross

Warcross is een sci-fi young adult over een virtualrealitygame dat de wereld beheerst. Emika Chen wilt wat bijverdienen en werkt daarom als premiejager voor het spel. Ze spoort mensen op die illegaal wedden. De concurrentie is echter groot. Dan krijgt ze een aanbod van de maker van het spel dat ze onmogelijk kan weigeren. Hij heeft namelijk een spion nodig tijdens de Warcrosskampioenschappen om zo een beveiligingssysteem bloot te leggen. Daarvoor vertrekt ze halsoverkop naar Tokyo en zo belandt ze in een wereld van roem en rijkdom.

Het boek werd in 2017 vertaald door uitgeverij Best of YA. Marie Lu schreef naast de Warcross-serie ook de Legend-serie en The Young Elites-serie. Voor ze full-time auteur was, werkte ze als grafisch ontwerper in de computerspelindustrie.

Wat we tot nu toe weten over de tv-serie van Warcross

Tot nu toe is er bekend wie de serie zal produceren en zal regisseren. Zo zullen Adam Lash en Cori Uchida het script schrijven. Verder zal Marie Lu ook betrokken zijn bij het proces als uitvoerend producent. Momenteel is het nog niet duidelijk op welk streamingplatform de serie zal verschijnen.

Bron: https://deadline.com/2020/09/warcross-television-series-based-book-bruna-papandrea-john-cameron-1234574389/

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.