Toneelstuk Hongerspelen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

katniss-everdeen-the-hunger-gamesAfgelopen week kwam ik een wel heel leuk nieuwtje tegen. Er wordt gewerkt aan een toneelstuk van de Hongerspelen, van Suzanne Collins.
Het zijn Nederlandse producenten, maar op dit moment is het project wel gericht op een nieuw theater in Londen. Het theater komt naast het Wembley stadion, hoewel het nog niet bekend is wanneer dat theater precies af zal zijn. 

Imagine Nation (de producent) werkte ook mee aan onder andere Soldaat van Oranje en het toneelstuk Anne. Hoewel er in feite nog niets bekend is – behalve dat de producenten in Londen naar het idee aan het kijken zijn – is het wel goed nieuws voor de fans. Want we kunnen er vanuit gaan dat het toneelstuk uiteindelijk ook naar Nederland zal komen. Zodra er meer bekend is laten we het jullie natuurlijk weten.
Zouden jullie een toneelstuk over de Hongerspelen willen zien?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today