Logo-youngadults-site

The Ballad of Songbirds & Snakes

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het komt steeds dichterbij! Afgelopen weekend werd de trailer van de nieuwste The Hunger Games film gedeeld. Heb jij ‘m al gezien?

Waar gaat het over?

De nieuwe The Hunger games film is gebaseerd op het boek ‘The Ballad of Songbirds & Snakes’. Dit boek volgt President Snow wanneer hij nog geen president is. Hij is een 18-jarige jongen die gekozen is als mentor om de vrouwelijke tribuut van district 12 te begeleiden. Aangezien het de 10e Hongerspelen zijn gaat het er allemaal heel anders aan toe dan wij gewend zijn uit de films en boeken. We gaan dus de geschiedenis bekijken.

Trailer

Bekijk de trailer hier:

Trailer

Zelf heb ik de trailer al meerdere keren gekeken en ik kan echt niet wachten tot de film uitkomt. Wat vinden jullie ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.