Logo-youngadults-site

The Ballad of Songbirds & Snakes – wat we tot nu toe weten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Fans van The Hunger Games wachten inmiddels al een tijdje op de nieuwe The Hunger Games film. Sinds bekend gemaakt is dat er een film gaat komen van het nieuwste Hongerspelen boek is er al wat tijd verstreken maar nu is de filmposter online verschenen. 

Wat is er tot nu toe bekend? 

De film zal 17 november in de bios verschijnen en gaat over de jonge president Snow. 

De film volgt een jonge Coriolanus (Tom Blyth) die de laatste hoop is voor zijn falende afkomst, de eens zo trotse Snow-familie die uit de gratie is geraakt in een naoorlogs Capitool. Nu zijn levensonderhoud wordt bedreigd, wordt Snow met tegenzin toegewezen aan mentor Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), een eerbetoon uit het verarmde District 12. Maar nadat Lucy Gray’s charme het publiek van Panem boeit, ziet Snow een kans om hun lot te veranderen. Nu alles waar hij voor heeft gewerkt op het spel staat, verenigt Snow zich met Lucy Gray om de kansen in hun voordeel te keren. Snow vecht tegen zijn instinct voor zowel goed als kwaad en begint aan een race tegen de klok om te overleven en te onthullen of hij uiteindelijk een zangvogel of een slang zal worden.

Eerder werd al deze teaser trailer gedeeld:

En nu ook dit filmposter:

Ik ben heel benieuwd naar de film en kan niet wachten. Hoe excited zijn jullie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.