Logo-youngadults-site

Verfilming Turtles all the way down binnenkort te zien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Na verfilmingen van onder andere The fault in our stars en Let it snow is er binnenkort een nieuwe verfilming te zien van een boek van John Green: Turtles all the way down. Die verfilming was al aangekondigd in 2017, het jaar waarin het boek ook verscheen, maar nu is het eindelijk zo ver.

Over het boek

Het boek verscheen in 2017 en groeide uit tot een bestseller. Zo debuteerde het op nummer één in de New York Times bestseller lijst en stond het boek maar liefst 15 weken op die positie en in totaal 62 weken in de lijst.

In het boek, dat in het Nederlands verscheen als Schildpadden tot in het oneindige, volgen we de zeventienjarige Aza Holmes. Zij worstelt met een dwangstoornis. Samen met haar beste vriendin Daisy gaat ze op onderzoek uit wanneer een miljardair spoorloos raakt. Tijdens die zoektocht leert ze Davis, de zoon van de miljardair, beter kennen.

De verfilming

De hoofdrol zal vertolkt worden door Isabela Merced, die eerder ook al meespeelde in de verfilming van Let it snow. De rol van Davis wordt gespeeld door Felix Mallard, die onder andere meespeelde in Ginny & Georgia. De verfilming zal vanaf 2 mei te zien zijn op HBO Max.

Bekijk de trailer

Benieuwd geworden naar de verfilming van dit boek van John Green? Bekijk alvast de trailer!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.