Logo-youngadults-site

Toch nog een extra rol in Mockingjay

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

LT. JacksonLionsgate verwacht om volgens schema aan het einde van deze maand klaar te zijn met filmen voor het laatste deel van de Hongerspelen. Bijzonder genoeg hebben ze echter bekend gemaakt dat er op het laatste moment nog iemand aan de cast toegevoegd zal worden.
Michelle Forbes – misschien ken je haar van Chicago Fire, True Blood of Prison Break – zal Jackson gaan spelen, de soldaat uit district 13 die met Katniss naar het Capitool gaat.

Zoals eerder al bekend werd gemaakt zal de film in tweeën worden gesplitst. Het eerste deel zal uit gaan komen in november en het laatste deel jammer genoeg pas een jaar later.

Iedereen wacht op dit moment natuurlijk vol spanning op de eerste trailer en hoewel er geruchten zijn dat deze te zien zal zijn op het Cannes Film Festival, is daar officieel nog niets over bevestigd.
Zijn jullie al nieuwsgierig?

Mockinjay pic

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Toch nog een extra rol in Mockingjay

  1. Zo slecht van mij, ik weet niet eens meer wie Jackson is.. 😳 Ik denk dat ik dat boek maar weer eens opnieuw ga lezen..
    IK KAN NIET WACHTEN!!! 😆 😆

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.