Hunger Games-ster Jennifer Lawrence schittert op nieuwe poster

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

suzanne collins - the hunger games - mockingjay - part two - jennifer lawrence - awesome - young-adults.nlDe altijd schitterende awkward penguin Jennifer Lawrence steelt fierce as always de show op de nieuwe poster van The Hunger Games: Mockingjay – Part 2. Lionsgate, die de films produceert, heeft onderstaande poster vrijgegeven.
In de poster, genaamd Fallen Snow, staat Lawrence (nu niet zo awkward) als de heroïsche Katniss Everdeen op een omgevallen standbeeld van President Snow, de evil ruler of Panem.

 

suzanne collins - the hunger games - mockingjay - part two - jennifer lawrence - young-adults.nl

suzanne collins - the hunger games - mockingjay - part two - jennifer lawrence - so fierce - young-adults.nl

De poster met ondertitel ‘The Revolution is all about us.’ werd vrijgegeven doordat fans in één uur tijd samen maar liefst 11.202.015 keer op een promotionele link klinkten. Dit representeert de release date van de film in Amerika, November 20, 2015.

Wisten jullie al dat Jennifer Lawrence naast de leukste actrice uit Hollywood ook de best betaalde is dankzij de Hunger Games-films? Afgelopen week werd bekend dat de 25-jarige Oscar winning actrice in 2015 52 miljoen dollar verdiende en dat alleen tot juni. Wow, Jenny! Way to go!

Ga jij deze film in de bioscoop bekijken?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today