Logo-youngadults-site

Bestseller ‘An Ember in the Ashes’ dit najaar in vertaling bij Luitingh-Sijthoff

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

sabaa tahirYes! Zojuist heeft uitgeverij Luitingh-Sijthoff in een persbericht bekend gemaakt dat de bestseller An Ember in the Ashes van debutant Sabaa Tahir dit najaar in de Nederlandse vertaling verschijnt als Vuur en As: de heerschappij van de maskers.

Over Vuur en As:
Laia leeft met haar broer en grootouders onder het wrede regime van het Imperium. Wanneer haar broer wordt opgepakt wegens verraad, moet ze uit de schaduw treden. In ruil voor hulp bij het bevrijden van haar broer waagt Laia haar leven, door te spioneren op de grootste militaire academie van het Imperium. Daar ontmoet ze Elias, een elitesoldaat: de beste van zijn opleiding. Maar het enige wat Elias wil is ontsnappen aan het tirannieke regime. Beiden ontdekken als snel dat hun lot verbonden is – en dat de keuzes die zij maken het imperium zullen veranderen.

Vuur en As is een must read voor de lezers van De hongerspelen. De vertaalrechten zijn verkocht aan 25 landen en de boekverfilming staat gepland voor 2017.

Over Sabaa Tahir:
Sabaa Tahir groeide op in Californië. Ze werkte als verslaggever toen ze Vuur en As begon te schrijven. Het boek werd een wereldwijde hit. Tahir schrijft nu het vervolg, dat in 2016 wordt verwacht.

The Huffington Post noemt het boek ‘een pageturner’ en The New York Times Book Review ‘een uitstekende roman’. Maar eigenlijk zijn we vooral bekend wat jullie er straks van zullen vinden!

Vuur en as - de heerschappij van de maskers - sabaa tahir - an amber in the ashes

Titelinformatie:
Sabaa Tahir – Vuur en As – De heerschappij van de Maskers | Paperback | 462 blz. | ISBN 978 90 245 6592 4| € 19,99 Verschijningsdatum: 7 oktober 2015

Prijs en verschijningsdatum onder voorbehoud.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.