Jennifer Lawrence over The hanging tree

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

jennifer-lawrence-the-hunger-games-mockingjay-467-750x400Jennifer Lawrence wilde eigenlijk absoluut niet zelf zingen in Mockingjay part 1. Het was zelfs zo erg dat ze in tranen uitbarstte toen ze uiteindelijk wel begon met het opnemen, zo zenuwachtig was ze.
Zelf bekende ze dat zingen voor een groot publiek haar allergrootste angst is. Steeds als de betreffende scene nu voorbijkomt stopt ze haar vingers in haar oren, om het maar niet te hoeven horen. Wat toch wel bijzonder is, aangezien The hanging tree een absolute hit is. De tekst ervan is door Suzanne Collins geschreven, maar de uiteindelijke muziek is door The Lumineers gemaakt. En vrijwel iedereen die ik over het nummer heb horen praten vond het prachtig.
Hieronder kun je het nummer (nog een keer) beluisteren. Wat vinden jullie ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Jennifer Lawrence over The hanging tree

  1. Het is echt een heel mooi lied!

  2. ik vind het een super mooi nummer!

Geef een antwoord

Join us

Get your account today