Logo-youngadults-site

Suikerhart – kort verhaal van Lis Lucassen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

suikerhart-omslagVandaag is het Sinterklaas en speciaal voor deze gelegenheid heeft Lis Lucassen (pseud. Olga Hoekstra) een kort verhaal geschreven rondom deze feestdag: Suikerhart. Heb je dus absoluut de behoefte om wel iets te lezen, maar gezien de drukte van deze feestdag niet aan een dik boek wilt beginnen? Dan is dit suikerzoete verhaal zeker de moeite waard.

Het verhaal gaat over Klaas en Celeste. Beiden komen ze uit verschillende werelden, die iedere december voor een korte tijd bij elkaar komen als de kermis waar Klaas met zijn ouders mee rondtrekt het dorp van Celeste bereikt. 

Je kunt hier Suikerhart lezen.

Wij willen absoluut weten wat je hiervan vindt, dus schroom niet om een reactie achter te laten.

p.s. Heb je nu met Kerst ook zin in een origineel Kerstverhaal? Dan raden wij je De Koningsboom aan. Dit mooie verhaal is tevens geschreven door Lis Lucassen en staat in de derde Dark Romance bundel – Onthulde geheimen. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Suikerhart – kort verhaal van Lis Lucassen

  1. Aaah, wat super lief!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.