Logo-youngadults-site

Moordgids voor lieve meisjes-serie komt naar Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We spraken eerder al over de verwachte serie van de YA-thriller Moordgids voor lieve meisjes (en over de acteurs die een rol zullen vertolken) van Holly Jackson. Nu de serie er bijna aankomt is er bijkomend goed nieuws: de serie komt namelijk naar Netflix. Hopelijk is de serie dus ook in de lage landen te bekijken via het streamingplatform.

Over Moordgids voor lieve meisjes

In Moordgids voor lieve meisjes, het eerste deel van een driedelige serie, volgen we Pippa Fitz-Amobi. Zij gaat voor haar eindwerk de moord op Andie Bell onderzoeken. Die moord is vijf jaar geleden en de politie duidde Sal Singh, het vriendje van Andie Bell, aan als de moordenaar. Maar is hij wel echt de dader?

Het boek veroverde de harten van heel wat lezers, zo werd het een New York Times bestseller en won het de Children’s Book of the Year British Book Award 2020. Het boek werd vertaald in maar liefst zeventien talen.

Netflix

De serie werd geproduceerd door een studio van BBC en zal in het Verenigd Koninkrijk en Ierland worden uitgezonden op BBC 3 en BBC iPlayer vanaf juli 2024. Nadat de serie is uitgezonden op BBC zal de serie te bekijken zijn via de Amerikaanse Netflix. Wanneer dat precies zal zijn en of de serie ook naar de Belgische en Nederlandse Netflix komt, is nog niet duidelijk. De serie bevat zes afleveringen en elke aflevering duurt 45 minuten.

Teaser

Benieuwd geworden? Je kan alvast deze korte teaser bekijken in deze Instagram-reel van BBC.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.