Logo-youngadults-site

Deze acteurs vertolken de hoofdrollen in de verfilming van Moordgids voor lieve meisjes

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het eerste deel van de driedelige New York Times bestseller Young Adult serie van Holly Jackson wordt verfilmd. Het verhaal van Pip die haar profielwerkstuk schrijft over de moord op Andie Bell wordt een zesdelige serie die te zien zal zijn op BBC 3. De serie van Moordgids voor lieve meisjes (A good girl’s guide to murder) zal opgenomen worden in het zuid-westen van Engeland.

Moordgids voor lieve meisjes

In Moordgids voor lieve meisjes, het eerste deel van een driedelige serie, volgen we het leven van Pippa Fitz-Amobi. Vijf jaar geleden zette de moord op Andie Bell het dorpje Little Kilton in rep en roer. Volgens de politie was haar vriendje Sal Singh de moordenaar, die een tijdje na de moord zelfmoord pleegde. Pippa duikt in de zaak en denkt dat wel eens de verkeerde moordenaar aangeduid zou kunnen zijn. Ze gaat op onderzoek uit en dat is niet zonder gevaren. Het boek verscheen voor het eerst in het Engels in 2019. Daarna volgden ook Lief meisje, kwaad bloed en Zo lief als de dood. Doodleuk is een novelle die zich voor de gebeurtenissen in Moordgids voor lieve meisjes afspeelt.

Bekend van Wednesday

Gisteren maakte auteur Holly Jackson bekend wie de hoofdrollen van Pip en Ravi. Emma Myers, die we kennen van haar rol in Wednesday, zal Pip vertolken en Zain Iqbal de rol van Ravi. Hij maakt hiermee zijn tv-debuut na een eerdere vertolking in een kortfilm. Holly Jackson heeft alvast erg veel vertrouwen dat de auteurs haar personages goed zullen vertolken.

Wanneer we de serie te zien zullen krijgen weten we voorlopig nog niet. Kijk jij uit naar de verfilming?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.