Allereerste, zenuwslopende trailer Mockingjay Part 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Mockingjay Part 2Het boogschietseizoen is weer begonnen! Poets je boog maar vast, pak je pijlen, en ga als een gek de natuur in, want… de eerste trailer van Mockingjay (Spotgaai) Part 2, naar de gelijknamige roman van Suzanne Collins, is namelijk verschenen!

Voor een teaser is het al gelijk een nagelbijtende trailer. Degenen die het boek gelezen hebben, weten natuurlijk al wel een beetje wat er gaat gebeuren. Maar toch. Stel je eens voor dat ze besloten hebben iets te veranderen… je weet maar nooit, toch?

De zinderende conclusie draait vanaf 18 november in de Nederlandse bioscopen.

Wat vinden jullie van de trailer? Hebben jullie ook al zo’n zin in de film?

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today