Logo-youngadults-site

Nieuwe foto’s Catching fire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nog iets minder dan een maand en dan draait EINDELIJK Cathing Fire in de Nederlandse bioscopen. Catching Fire is het vervolg op de spannende film The Hunger games. Waarin Katniss en Peeta na het winnen van de brute Hongerspelen alles behalve veilig zijn. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan. President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen. En tijdens hun verplichte zegetocht langs alle districten zullen ze de wereld hiervan moeten overtuigen. Als dat niet lukt, zullen er vreselijke consequenties zijn. Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Deze heeft als ‘Quarter Quell’ speciale nieuwe regels en die doen iedereen versteld staan. De film is gebaseerd op het gelijknamige tweede boek uit de ‘Hongerspelen’ trilogie van schrijfster Suzanne Collins.

Hieronder een aantal foto’s zodat jullie alvast een klein voorproefje hebben van wat gaat komen! Op 20 november draait de film in de bioscoop. Ga jij kijken?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Nieuwe foto’s Catching fire

  1. ik wil de filmos zooooooooooooo graag zieeeeeeen!!!

  2. :D:D:D:D:D:D:D:D:D hier heb ik zo’n zin in XD k ben de dagen aan t aftellen :D:D leuke pictures:D:D

  3. Ja ik!! op de 19e In Pathé Spui! 🙂

  4. cool 8)
    ziet er goed uit.
    heb er ook best wel veel zin in 🙂
    gaat er nog iemand naar de marathon?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.