Logo-youngadults-site

Bijna in de bios: Sea of Monsters

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op 14 augustus draait het tweede deel in de Percy Jackson-serie van Rick Riordan dan eindelijk in de bioscoop. In Sea of Monsters vervolgt de jonge halfgod Percy (Logan Lerman) zijn epische reis. Om hun wereld te redden, moet hij samen met zijn vrienden het magische Gulden Vlies vinden. Ze maken een gevaarlijke tocht door de onbekende wateren van ‘De zee van monsters’ en binden de strijd aan met angstaanjagende wezens, een zombieleger en het ultieme kwaad. Heb je de trailer nog niet gezien en is deze aan je voorbij gegaan? Bekijk hieronder de trailer en laat ons weten wat je ervan vindt. Ga je naar de bios of wacht je op de DVD?

Percy Jackson: Sea of Monsters is een uniek, eigentijds actie-avontuur over een groep ogenschijnlijk normale teenagers, die de magische krachten van hun ouders – de Griekse Goden – hebben geërfd. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rick Riordan. Van zijn populaire boekenreeks ‘Percy Jackson en de Olympiërs’ zijn wereldwijd inmiddels al meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht. Van ‘Percy Jackson en de Olympiërs: De zee van monsters’, het tweede boek uit de vijfdelige reeks, zijn wereldwijd al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Bijna in de bios: Sea of Monsters

  1. Ik ga hem zeker kijken in de bioscoop al weet ik nu al zeker dat het nooit zo goed als het boek kan zijn

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.