Logo-youngadults-site

Percy Jackson serie update

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het filmen van seizoen één van de Percy Jackson serie zit erop. Het is nu wachten tot de serie eindelijk op Disney+ verschijnt. Wanneer dit precies gebeurt weet nog niemand, maar de fans kunnen niet wachten.

Of er een seizoen twee gaat komen is nog niet bekend, maar de cast en schrijvers zijn hoopvol. Als seizoen één aanslaat, wat de verwachting is, komt er natuurlijk een seizoen twee. De script schrijvers hebben al groen licht gekregen om te beginnen met de scripts voor seizoen twee te schrijven. Dit is in ieder geval erg hoopvol! Ze zijn bezig met kijken welke gebeurtenissen uit het tweede Percy Jackson-boek, De zee van monsters, ze in het seizoen willen.

Wanneer seizoen één uitkomt en of er een seizoen twee komt is nog even afwachten, maar ze zijn er in ieder geval mee bezig!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.