Logo-youngadults-site

Filmen Percy Jackson seizoen één klaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het filmen van het eerste seizoen van Percy Jackson zit erop. Dat laat Rick Riordan, auteur van de Percy Jackson-serie weten via zijn Instagram-account met deze grappige video:

https://www.instagram.com/reel/CoNcgK_uCbh/?utm_source=ig_web_copy_link

Hier zien we hoe Walker Scobell, de acteur die Percy Jackson speelt in de Disney+ serie, aankondigt dat het filmen van het eerste seizoen erop zit. Of er een tweede seizoen komt is nog niet bekend, maar Riordan en de cast zijn al enthousiast en zien het positief in. Op zijn website laat hij dit weten: “More later, demigods, but I am pleased to tell you we are in a very good place as we look ahead to a (not-yet-greenlit-but-fully-anticipated) season two!

Dit geeft ons in ieder geval hoop dat er een seizoen twee zal komen en de show niet al gecanceld wordt voordat seizoen één goed en wel geland is (zoals bij Vampire Academy gebeurde).

Wanneer de serie precies op Disney+ te zien zal zijn is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk begin 2024 zijn. Nog even geduld hebben dus!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.