Logo-youngadults-site

Deze boekevenementen mag je niet missen in februari 2023

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ben jij een fervente boekenliefhebber en maak je graag kennis met andere liefhebbers? Dat kan op heel wat boekevenementen die deze maand plaatsvinden in België en Nederland. Naar welk evenement ben jij van plan om te gaan?

4 februari – Turning Pages Paagman – Den Haag

boekevenementen

Op zaterdag 4 februari ben je welkom in boekhandel Paagman voor de tweede editie van het Turning Pages event. Wie je daar zoal tegen het lijf kan lopen? Cathinca van Sprundel (Ellewyns toren), Emmy van Ruijven (Supernerd), Sander Meij (Alma), Lysander Mazee (Wolventijd), Lotte van den Noort ( Unsinkable), S. Christina (Rijk van licht en sterrenstorm) en Carlie van Tongeren (Grijs). Daarnaast ontmoet je ook de Pageturners waaraan je al je vragen over BookTok kan stellen.Daarnaast geeft de boekhandel ook korting op Engelse boeken, notitieboekjes en bulletjournals. En dat is nog niet alles: zo is er ook een Bookish Silent Disco, kraampjes met small businesses én je gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag. Je ticket kopen doe je hier voor €7,5.

11 februari – YA Book Event: Less is more – Bibliotheek Gelderland & Dekker v.d. Vegt

boekevenementen

Kan je maar niet genoeg krijgen van het lezen van novelles? Dan moet je op 11 februari in Gelderland zijn! Daar staat deze dag namelijik in het teken van de novelles van Blossom Books, Kluitman en Best of YA! Schrijvers van de verschillende uitgeverijen komen er over hun novelles praten. Zo schreven Chinouk Thijssen, Nadine Swagerman en Jennefer Mellink een Kluitman novelle. Elin Meijne ne Astrid Boonstoppel pendne beiden een Blossom Books shortie neer. Tot slot komen ook Mijke Pelgrim, Esther Walraven en Buddy Tegenbosch langs die een Best of YA XS schreven. Ook niet te vergeten: je kan een workshop volgen van Chinouk Thijssen als je zelf graag boeken wilt schrijven en boektokker Paula Heeger geeft je de allerbeste boekentips. Tot slot kan je ook je gang gaan bij de verschillende bookish shops én in de boekhandel zelf uiteraard! Meer info vind je hier terug.

18 februari – Deventer Booknight

Op 18 februari komen onder andere Lauren Dedroog, Lotte van den Noort, Astrid Boonstoppel, Lisa van Campenhout en Rachel Lynn Solomon naar Broekhuis Deventer. Naast dat je kan kennismaken met deze auteurs kan je ook bookmerch shoppen én shoppen buiten de openingsuren! Tickets kosten tien euro en zijn te koop via Eventbrite.

24-26 februari – Kuubfest – Antwerpen

Kuubfest

Van vrijdag 24 tot 26 februari vindt in Kubus Permeke een heus feestweekend plaats. Zo kan je heel wat workshops volgen rond muziek, schrijven, podcasting en schrijven. Daarnaast vinden er ook enkele lezingen plaats. Op zondag komen auteurs Rani de Vadder en Doreen Hendrickx beiden een lezing geven en een panelgesprek tussen @boywhoreadsbooks, @latteandliterature en @bookswith_cait. Wat je nog meer kan beleven in de Kubus én inschrijven voor de evenementen kan hier. Het evenement en alle workshops zijn volledig gratis.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.