Logo-youngadults-site

Acteur uit serie Wednesday beschuldigd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Recent werd bevestigd dat de populaire Netflix-serie Wednesday een tweede seizoen krijgt. Daar zijn we heel erg enthousiast over en ik kan niet wachten tot ze gaan beginnen met filmen. Het is echter nog niet bekend welke acteurs terug zullen keren naar dat seizoen.

Het lijkt aannemelijk dat de acteurs die een belangrijke rol speelden in seizoen één zullen terugkeren, zeker als hun verhaallijn nog veel in petto heeft voor ons. Maar er gaan nu geruchten over de acteur Percy Hynes White die Xavier Thorpe speelde in de serie. De 21-jarige acteur wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Niet één persoon, maar meerdere vrouwen komen nu naar voren met hun verhaal.

Veel fans vragen nu om White uit de serie te verwijderen, ze willen dat iemand met zulke beschuldigingen nog te zien is in de populaire serie. White en Netflix hebben nog niks van zich laten horen na deze beschuldigingen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.