Logo-youngadults-site

De acteurs voor de nieuwe Percy Jackson-serie zijn bekend!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Dat Percy Jackson opnieuw verfilmd zou worden (en deze keer tot een TV-serie) wisten jullie misschien al, maar inmiddels is ook bekend welke acteurs de hoofdrollen gaan vervullen. De auteur van de populaire Percy Jackson-reeks maakte het nieuws onlangs bekend via zijn Instagram-pagina.

(https://www.instagram.com/p/CdLyHGUssPa/?utm_source=ig_web_button_share_sheet)

Walker Scobell gaat de rol van Percy Jackson vertolken. Hij is zelf een enorme fan van de boeken, dus hij kon zijn geluk niet op toen hij werd gekozen voor de rol. Hij heeft de perfecte mix van komische timing, zoetheid, rebellie en heldhaftigheid om Percy Jackson te vertolken, volgens Riordan.

Aryan Simhadri is gekozen voor de rol van Grover Underwood. Volgens Riordan is Simhardi perfect voor deze rol. Hij zorgde ervoor dat Riordan hardop moest lachen tijdens de audities en hij heeft de perfecte mix van ‘zoetheid, humor en innerlijke hardheid’.

Leah Sava Jeffries is gekozen voor de rol van Annabeth Chase. Ze is precies hoe Riordan Annabeth in de boeken voor zich zag. Slim, sterk en moedig. Volgens hem kan ze in één scène harten breken, mensen aan het lachen maken én ze aan haar kant krijgen.

Wij zijn erg enthousiast en kunnen niet wachten tot de serie uitkomt en we deze acteurs kunnen zien schitteren op het scherm. Naar verwachting wordt de serie uitgebracht in 2023 op Disney+.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.