Logo-youngadults-site

Tweede én derde seizoen van Heartstopper op komst

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goed nieuws voor de fans die de Netflix serie Heartstopper, gebaseerd op de graphic novels, hebben gebingewatcht. Er komt namelijk al zeker een tweede én derde seizoen van de serie. Dat maakte schrijfster Alice Oseman, die erg betrokken is bij de productie van de serie gebaseerd op haar boeken, eerder vandaag bekend op haar Instagram-pagina.

Eerste seizoen

In Heartstopper volgen we het leven van Charlie, vertolkt door Joe Locke, en Nick, vertolkt door Kit Connor, die ontdekken dat hun vriendschap misschien wel eens iets meer kan worden. Het eerste seizoen van de serie van zo’n 8 afleveringen is gebaseerd op de eerste twee delen van de vierdelige graphic novel serie. Het tweede seizoen zal wellicht over het derde en vierde boek gaan. Daarnaast is er ook nog een vijfde en laatste graphic novel in de serie op komst in februari 2023.

Succes

Na het wereldwijde succes van de graphic novels, valt ook het eerste seizoen in de smaak bij het brede publiek. Zo belandde de serie in maar liefst 54 landen in de top 10 best bekeken series. Daarnaast krijgt het maar liefst een score van 100% op beoordelingssite Rotten Tomatoes. De serie wordt geprezen vanwege de LGBTQ-representatie.

Alice Oseman deelt het nieuws op haar Instagram-feed! (https://www.instagram.com/p/Cdx-BmyNuck/)

Bron: Tagmag & Deadline

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.