Logo-youngadults-site

Teaser trailer Percy Jackson and the Olympians

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vlak voor de zomer werden de acteurs van de nieuwe Percy Jackson tv-serie bekend gemaakt en nu zijn de eerste beelden er. De teaser trailer van Percy Jackson and the Olympians is nu te bekijken.

Percy Jackson en de Olympiërs 1 - De bliksemdief van Rick Riordan
Percy Jackson en de Olympiërs – De bliksemdief

Waar gaat Percy Jackson ook alweer over?

Percy Jackson staat op het punt om van school getrapt te worden. Alweer… En dat is nog maar zijn kleinste zorg, want hij ontdekt dat hij de nakomeling is van een Griekse god. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen, anders zal er een oorlog uitbreken op de Olympus.

Was dat niet al verfilmd?

Er is al een keer eerder geprobeerd om deze spannende boekenserie te verfilmen, dit was toen helaas geen groot succes. Rick Riordan, de auteur van de boeken, zegt dat hij de films zelfs niet eens heeft bekeken. Deze keer was hij wel nauw betrokken bij het hele proces, dus we kunnen er vanuit gaan dat de serie trouwer aan de boeken gaat zijn dan de films waren.

Wanneer de serie precies uitkomt is nog niet bekend, maar het zal ergens in 2023 worden. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd en kan niet wachten!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.