Logo-youngadults-site

Wij gaan naar de Elf Fantasy Fair – signeersessie Dark Romance

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Volgende week is het weer zover en we hebben er lang op gewacht. De Elf Fantasy Fair 2013 is het evenement waar veel fantasy liefhebbers naar uitkijken – en zo ook wij van young-adults.nl. Ridders, prinsessen, trollen en elfjes struinen rond op het prachtige en – voor die dag – sprookjesachtige terrein Haarzuilens.

En voor iedereen die hier heen gaat, hebben wij een ontzettend leuk nieuwtje. Jullie weten vast wel dat wij de Dark Romance bundels hebben uitgegeven naar aanleiding van de schrijfwedstrijd van begin 2012.

Nu is het zo dat er ook altijd signeersessies worden gehouden bij de stand van boekhandel Het Verboden Rijk uit Oosterhout op de Elf Fantasy Fair.

Zo is de young adult fantasy schrijver Alexy Pehov dit jaar aanwezig, maar ook twee van onze auteurs zullen op zaterdag 20 april signeren. Hoe ontzettend gaaf is dat! Marijke F. Jansen (Muze) en Isabel Peters (De zeepdroom), die beide een verhaal hebben geschreven dat is gepubliceerd in de Dark Romance bundel Verboden verlangen, zijn die dag aanwezig om handtekeningen te zetten. Zelf ben ik als trotse uitgever natuurlijk ook aanwezig!

Waar:
Kasteel De Haar
Haarzuilens
Kasteellaan1
3455 RR Haarzuilens

Wanneer:
Zaterdag 20 april, 10:00 – 23:00
Zondag 21 april, 10:00 – 19:00

Komen jullie ons ook bezoeken? Tot ziens op de Elf Fantasy Fair. En jullie kunnen een uitgebreid verslag verwachten van wat wij allemaal hebben meegemaakt!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Wij gaan naar de Elf Fantasy Fair – signeersessie Dark Romance

 1. Goed, Pehov zal er korter zijn dan vorig jaar… namelijk helemaal niet. Idem voor Laini Taylor.

  http://elfia.com/index.php/news/pehov-and-taylor-cancelled.

  Erg jammer, waren namelijk één van de weinige buitenlandse auteurs die aanwezig zouden zijn.

 2. ik ben er dan niet bij 🙁 maar komen jullie ook naar de 2de elf fantasy fair in arcen :D?

 3. Leuk. 🙂

  Ik hoop trouwens dat Alexy Pehov dit jaar er langer is dan vorig jaar. Toen kwam ik binnen de signeertijd aan, maar toen was Pehov alweer weg. Nu snap ik dat een buitenlandse auteur haast kan hebben om op andere signeersessies in het land op tijd aanwezig te zijn, maar de EFF is toch behoorlijk groot. Dus om dan maar na een paar minuten signeren alweer te vertrekken vind ik wat magertjes.

 4. Jammer dat het voor mij te ver is (woon tegen Frankrijk aan).

 5. Ik ben er waarschuinlijk de eerste dag dus tot dan!
  x

 6. @Remmelt: Kom je ook???

 7. Wat leuk! Gefeliciteerd! 😉

 8. Ik ben er allebei de dagen, dus ik kom zeker een keertje een kijkje nemen! 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.