Logo-youngadults-site

Manuscripta wordt reizend boekenfestival

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

ANP-20316306-480x311manuscriptaHet bekende boekenfestival Manuscripta was altijd traditioneel de opening van hét boekenseizoen. Maar nu is ervoor gekozen er een reizend festival van te maken.
Dit jaar zal het samenvallen met het Uitfeest op 7 september in Utrecht en volgende jaren zal het festival steeds in een andere stad plaatsvinden.

Het Uitfeest in Utrecht – met zo’n 60.000 bezoekers in 2013 – vormt al jaren in september de aftrap van het culturele seizoen. Culturele instellingen openen dan hun deuren, makers geven een vooruitblik op wat komen gaat, er zijn podia met muziek, dans, theater, exposities, films en vanaf nu dus ook auteurs en hun nieuwste boeken.
Op het podium in en rondom het Stadhuis zullen diverse optredens van auteurs zijn die hun boeken presenteren. Daar omheen is een schrijversmarkt georganiseerd waar boeken kunnen worden gekocht en gesigneerd door de schrijvers.
Daarnaast wordt ook voor de vierde keer op Manuscripta de Europese Literatuurprijs uitgereikt en wordt de Elspeet Boekenverkoper van het Jaar bekendgemaakt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Manuscripta wordt reizend boekenfestival

  1. O huy, ik wist helemaal niet dat er een boekenfestival was van Manuscripta? Of ja, misschien ook wel, maar ik heb er nooit bij stilgestaan of zo. Is zoiets waarbij je veel boeken van één uitgeverij bij elkaar ziet staan en dus alles in één keer kunt inslaan, of is het iets waarbij je goedkoper dan normaal boeken kunt scoren zoals op het boekenfestijn?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.