Geplaatst op 1 Reactie

Vervolg Sisterhood of the Traveling Pants in de maak

Sisterhood

SisterhoodEr is aardig wat nieuws betreft boekverfilmingen de laatste tijd. En als we Entertainment Weekly moeten geloven, zal Alloy Entertainment bezig zijn om van het laatste deel van de Sisterhood of the Traveling Pants, Sisterhood Everlasting, een grote kaskraker te maken. Een nieuwe boekverfilming, dus! Dit betekent dat de filmmaatschappij de originele film uit 2005 en het vervolg uit 2008 zal gaan opvolgen. Of de actrices uit de voorgaande films, Alexis Bledel, Blake Lively, America Ferrera en Amber Tamblyn, zullen terugkeren om hun oude personages te gaan vertolken, is de vraag.

Ze waren er in ieder geval enthousiast over, zei America Ferrera tegen EW tijdens een reünie met de cast vorig jaar herfst. ‘De karakters hebben zo ongeveer dezelfde leeftijd als die wij nu hebben. Ik weet dat wij vieren het geweldig zouden vinden om een nieuwe film te maken.’

Het vijfde, en tevens laatste boek van de serie van Ann Brashares, vindt plaats tien jaar na het vorige boek en laat zien dat de vrienden uit elkaar gegroeid zijn. Tibby (geportretteerd door Amber Tamblyn) probeert iedereen weer bij elkaar te brengen en plant een tocht die hun levens zal doen veranderen.

Liz Garcia (Dawson’s Creek, The Lifeguard) zal het boek gaan aanpassen tot een film en Ken Kwapsis (die de originele film heeft geregiseerd), zal terugkeren om weer aan het roer te komen staan.

Les Morgenstein, directeur van Alloy Entertainment, zegt: ‘The Sisterhood is één van Alloy’s meest gekoesterde projecten. We kijken er dan ook naar uit om de serie na bijna tien jaar te gaan voortzetten. De eerste film heeft een groep ongelofelijke talenten bij elkaar gebracht waarvan wij hopen dat we ze weer voor de fans kunnen verenigen.’

Het vijfde boek is ook in het Nederlands uitgegeven onder de titel: Vriendinnen boven alles. Wat vinden jullie? Zijn jullie blij met de verfilming?

1 gedachte over “Vervolg Sisterhood of the Traveling Pants in de maak

  1. Ik vond het laatste boek heel erg goed, dus ik ben zeker wel blij met de verfilming. Nu maar hopen dat wel alle oude acteurs erin spelen anders is het toch al minder leuk.

Geef een reactie