Logo-youngadults-site

De boekenkast van… Evelien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

boekenkast evelien2Deze week hebben we weer een nieuwe boekenkast! Dit keer zijn het twee boekenplanken van Evelien. We spotten er zelfs de Dark Romance bundels die door young-adults.nl zijn uitgegeven. Hoe vet is dat! Zo te zien houdt Evelien veel van het bovennatuurlijke genre, maar waar ze nog meer van houdt lees je in het interview.

Hoe zou jij de inhoud van je boekenkast omschrijven?
Zeer gevarieerd. Ik heb boeken van het genre fantasy, historische romans, een paar gewone romans, heel veel young adults boeken rond het thema bovennatuurlijk en mijn oude collectie van jeugdboeken.

Welk genre lees jij het allerliefst?
Boeken rond het onderwerp bovennatuurlijk. Boeken met als thema’s vampiers, geesten, demonen, engelen, tovenaars, zeemeerminnen, goden, weerwolven.

Hoeveel boeken lees jij gemiddeld per week/maand/kwartaal/jaar?
Gedurende het jaar probeer ik per week 1 a 2 boeken te lezen. Maar tijdens mijn vakanties kunnen dat er meer per week zijn. Alles is ook afhankelijk van hoe interessant het boek is dat ik aan het lezen ben. Boeken die ik super leuk vind om te lezen zullen vlugger uit zijn dan de ander boeken.

boekekast evelien

Wat is je favoriete boek?
Twilight een levensgevaarlijke liefde van Stephanie Meyer. Ik vind het verhaallijn van het boek super, ook de schrijfstijl van de schrijfster is zeer goed.

Welk boek heb jij het vaakst herlezen?
Twilight een levensgevaarlijke liefde, het is dan ook nogal tijd mijn favoriet boek op dit moment.

Welk boek (of welke serie) is een absolute aanrader?
The iron fey serie is een aanrader voor iedereen die graag young adults boeken leest van het genre bovennatuurlijk.

Lees jij liever een serie of een boek dat op zichzelf staat?
Ik lees heel graag series omdat ik dan weet dat het verhaal niet gedaan als ik mijn boek uit heb. Steeds kan ik op een vervolg van het boek rekenen.

boekenkast evelien1

Welk boek (of welke serie) moet zeker verfilmd worden?
The iron fey, ik vind die serie evenwaardig als de serie Twilight.

Koop jij je boeken of leen jij het van de bibliotheek?
Vroeger, toen ik nog niet werkte, ontleende ik veel boeken van de bibliotheek. Maar nu koop ik meestal de boeken die ik wil lezen en ontleen ik nog sporadisch boeken bij de bibliotheek.

Hoeveel geld geef jij uit aan boeken (per maand/kwartaal/jaar)?
Per maand geef ik ongeveer 100 euro aan boeken uit. Dit is afhankelijk natuurlijk van hoeveel interessante boeken er die maand uitkomen.

Evelien is een bezoeker van deze site en heeft (nog) geen profiel. Bezoekers kunnen ook hun boekenkast laten zien. Wil jij ook je boekenkast laten zien? Lees hier verder.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De boekenkast van… Evelien

  1. Oe! IEMAND is fan van dark romance series. =)

  2. Mooie boeken!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.