Logo-youngadults-site

Eerste poster van The Host

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De allereerste poster van Stephenie Meyers verfilming The Host is vrijgegeven! Hoewel het een mooie poster is, vind ik het vooral lijken op een kopie van de boekomslag. Enkel dan dat het model op de omslag vervangen is door Saoirse Ronan, die de rol van Melanie Stryder zal spelen. Zelfs als je niets over de inhoud weet, kun je aan de hand van de filmtitel op de poster wel raden dat het een sci-fi film is. De zonsverduistering, die de Wandelaar is Melanies geest voorstelt, in haar oog komt ook recht van de boekomslag. De poster heeft al veel kritiek ontvangen. Zelf vind ik ‘m wel leuk, alleen jammer dat ze niet genoeg inspiratie hadden om zelf een originele poster te verzinnen. Ze hebben gelukkig nog een jaar om het goed te maken!

Wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “Eerste poster van The Host

  1. Het lijkt me wel een leuke film en de poster is ook erg mooi, maar dat oog vind ik een beetje té 😉 Op het boek vond ik het beter.

  2. Hij lijkt idd erg op het omslag, hoewel ik daar door het geel meer sfeer in vind zitten. Ik vind dat blauwe wat koud aandoen. Ook was het omslag als ik het me goed herinner iets meer ingezoomd; dat vind ik denk ik ook mooier. Maar goed. Ik vind de film zelf inderdaad veel belangrijker. Ik ben heel benieuwd naar de uitvoering. Ik vind dat het boek totaal losstaat van Twilight, dus volgens mij moet het niet moeilijk worden om slappe aftreksels te voorkomen!

    Groetjes Marijke

  3. Ik vind het wel een goede poster ook al lijkt die op de voorkant van het boek. Ik zie de vergelijking met de hungergames ook niet helemaal maar ik hoop dat het net zo’n goede film wordt en niet weer zo’n slap aftreksel zoals de twilight films.

  4. Ik vind m wel leuk. Vind het belangrijker dat de film gewoon WAUW is. 😉

  5. @Ilse, thanks! Heb ik in alle haast gewoon overheen gelezen 🙂 heb het vervangen. Beetje chaos hier. 🙁

  6. Hmm, weet niet. Beetje minimalistisch. Vind het omslag van het boek beter, inderdaad. Die heb ik eergisteren in de doos gedaan bij de andere boeken die mee verhuizen naar Nijmegen, maar heb hem nog niet gelezen. Best ernstig, want ik heb hem tegelijk gekocht met Breaking Dawn. x’D Btw, is het echt ‘gereleased’ in het Nederlands? Want eigenlijk is dat toch dubbelop? Wanneer je released schrijft, is het toch ook al uitgegeven? *Grinnikt.* Nu staat het eigenlijk net alsof het dubbelop is. Maar dat zal wel aan mij liggen, dat ik daarop let. =3

  7. De gelijkenis met the Hunger Games zie ik zelf ook niet eigenlijk

  8. LIJKT op wat? HG bedoel je THG? want sorry dan lijkt het er echt niet op, ik vind de kaft wel leuk

  9. Lijkt inderdaad wel veel op de boekomslag en op de filmposter van HG. Ik heb het boek zelf niet gelezen, maar ik had er wel wat anders van verwacht.

  10. Ik vind het een beetje teveel Sci-Fi, dat ligt waarschijnlijk aan de blauwe kleur. Ik had er ook meer van verwacht.

  11. Ik vind hem wel wat hebben 🙂

  12. Ik vind hem best leuk maar had er inderdaad meer van verwacht..

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.