Logo-youngadults-site

Twilight Storytellers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

kristen-stetwart-junto-a-stephenie-meyer-750x400Een poosje terug werd het al bekend. Twilight komt terug. En nu is het dan begonnen. Het idee is om vrouwen de kans te geven om gehoord te worden en om op te vallen in de filmwereld als regisseur, een wereldje dat vooral uit mannen bestaat. Lionsgate, Tongal, Facebook, Volvo, Women In Film en Stephenie Meyer gaan dit mogelijk maken.

Wij kunnen gaan stemmen op personages die we graag terug zouden willen zien in een van de korte films. Wat dacht je van Carlisle, Emmett, Aro, James of zelfs Huilen? Uiteindelijk zullen er vijf personages de meeste stemmen krijgen en wordt hun verhaal gefilmd. Er zullen 20 finale plaatsen zijn met uiteindelijk 5 winnaars.

De winnende films zullen via facebook te zien zijn. In het onderstaande filmpje roepen onder andere Stephenie Meyer en Kristen Stewart ons op om toch vooral te stemmen of om zelfs mee te doen. Dat stemmen is overigens een eitje. Inloggen en kiezen maar! En het leuke is, je kunt iedere dag opnieuw je stem uitbrengen. Wiens verhaal zou jij graag willen zien?
De officiële website kun je hier bekijken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.