The Host

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

the host dvdDe mensheid op aarde wordt bedreigd door ‘de zielen’, een onzichtbare vijand die de menselijke lichamen overnemen en hun herinneringen wissen. Hoewel de ‘zielen’ een vredig ras zijn, kunnen ze enkel overleven door een gastlichaam over te nemen. Wanderer, de ziel die het lichaam van voormalig verzetsstrijder Melanie toegewezen krijgt, weet dat het moeilijk is om in een mensenlichaam te leven. Maar één ding had zij niet verwacht: Melanie’s geest vecht terug tegen de overheersing van Wanderer en vult haar gedachten met overweldigende emoties en herinneringen.

Wanderer wordt meer en meer gegrepen door Melanie’s geest en kiest de kant van de mensen. Naarmate de tijd verstrijkt voelt Wanderer steeds meer sympathie voor Melanie en de liefde voor haar broer Jamie (Chandler Canterbury) en partner Jared Howe (Max Irons). Wanderer wordt verscheurd tussen loyaliteit aan haar eigen ras en de groeiende liefde voor de mensen in haar herinneringen.

bol.com

 

Titel: The Host
Cast: Saoirse Ronan, Diane Kruger, Max Irons, William Hurt
Regisseur: Andrew Niccol

 

   

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb jij de allerleukste Reading Journal al besteld? Deze meer dan 200+ pagina tellende journal heeft toffe invullijstjes en challenges en een strakke boekrecensie pagina’s om je beoordelingen bij te houden. 

De journal is in onze Spring is in the air journal box verkrijgbaar, maar je kunt de journal ook los bestellen.

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “The Host

  1. ik heb het boek al gelezen,
    alleen de film heb ik nog niet gezien.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.