Logo-youngadults-site

De eerste teaser trailer van The Host

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De eerste teaser trailer van The Host ging in première toen de eerste Amerikaanse fans The Hunger Games is de bioscoopzalen konden aanschouwen. Een beetje gek, aangezien de film pas gereleased wordt in 2013! In de teaser trailer is ook bitter weinig te zien. Best logisch, aangezien ze pas een maand bezig zijn met filmen. Waarom moest dat dan zo net samen met The Hunger Games?

We vermoeden niet dat het toeval is. Niet lang geleden was Stephenie Meyer de heersende koningin over de young adult literatuur met haar verfilmde Twilight Saga. De laatste tijd valt de spotlight op een andere young adult-hit, en wel Suzanne Collins met haar Hongerspelentrilogie. Afgelopen week ging The Hunger Games in première. Nu is iedereen benieuwd naar de volgende vraag: zal The Hunger Games het succes van Twilight verduisteren met een eclips? In ieder geval heeft Chockstone Pictures de eerste trailer van The Host vrijgegeven. Om de mensen nog een beetje aan Stephenie Meyer te laten herinneren? Deze trailer is toch lang niet genoeg voor mij om de geweldige indruk die de verfilming van The Hunger Games bij me heeft achtergelaten te overschaduwen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “De eerste teaser trailer van The Host

  1. Dit is eigenlijk ook nog geen echte trailer want er zitten geen beelden in van de film. Ik denk dat ze de fans gewoon iets wilden geven.

  2. bij het zien van het plaatje dacht ik eerst dat Josh Hutcherson in the host speelde 😛 ik had Jennifer toen nog niet gezien 😛 Maar wat een vage trailer joh, er gebeurd echt niet veel. ik ken het boek dan ook niet maargoed…

  3. Wel goede trailer! maar idd strange……

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.