Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 10

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vanaf deze week zullen wij elke dinsdag berichten welke young adult titels er die week in de Bestseller 60 staan en in de Top 10 van Kind & Jeugd. Zo zijn jullie voortaan op de hoogte van de populairste young adults in boekenland.

Deze week staat De Grijze Jager 11. De verloren verhalen van John Flanagan op nummer 1 in de Top 10 Kind & Jeugd en in de Bestseller 60 komt deze ook nog eens voor op nummer 6. Vorige week stond dit boek op nummer 3 en de week daarvoor op nummer 2 in de bestseller 60. Deze young adult doet het zo te zien erg goed!

Verder staat er nog een waargebeurd verhaal in de top 10 van Kind & Jeugd. Verloren tijd van Andrea Rohloff & Anne Nürnberger staat op nummer 8.

Over De Grijze Jager 11. De verloren verhalen
Iedereen kent inmiddels de legenden van de Grijze Jagers van Araluen, maar niemand kende tot nu toe het hele verhaal… Het moment is aangebroken om de laatste vragen te beantwoorden. Heeft Halt de waarheid gesproken toen hij vertelde hoe Will wees is geworden? En heeft Gilan ontdekt waar Morgaraths luitenant zich schuilhield na de strijd op de Driestappas? Komt er een koninklijke bruiloft of slaat het noodlot alsnog toe?

Geïnspireerd door vragen en brieven van zijn lezers, geeft John Flanagan antwoord op al die brandende kwesties in de wereld van de Grijze Jagers.

Over Verloren tijd
Andrea Rohloff woont samen met haar familie in Berlijn. Ze zit nog op school, maar droomt ervan om haar eigen geld te verdienen en verre reizen te kunnen maken. Wanneer haar vriendin Jenny haar voor haar achttiende verjaardag een vakantie naar Turkije cadeau doet, is ze dan ook door het dolle heen.

Andrea geniet met volle teugen van haar eerste vakantie zonder haar ouders, tot haar vriendin plotseling eerder vertrekt en een tas bij haar achterlaat. Met het laatste geld dat Jenny haar heeft gegeven, gaat Andrea naar het vliegveld. Daar wordt ze door de Turkse politie gearresteerd met zes kilo heroïne in haar tas…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.