Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 27

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook in week 27 staan er de young adults nog steeds in de Bestseller 60. Deze week staan er zelfs twee complete trilogieën in de lijst. Natuurlijk staat The Hunger Games van Suzanne Collins in de lijs, en daarnaast de sexueel getinte trilogie van E.L. James. Het laatste deel Vijftig tinten vrij is zojuist verschenen en komt direct binnen in de Top Tien op nummer 6. Het eerste deel Vijftig Tinten grijs staat op nummer 3 en is daarmee een plekje gezakt. Het tweede deel is ook een plek gezakt, van nummer 7 naar 8.

Verder is The Hunger Games 3 plaatsen gezakt naar nummer 16. Ook het tweede deel Vlammen is een aantal plaatsen verschoven. Vorige week stond dit deel op de 17e plek en deze week op vinden we het terug op nummer 23. Spotgaai staat op 25 en is daarmee 5 plaatsen gezakt.

Broederband – De Outsiders van John Flanagan vinden we zowel in de Bestseller 60 op nummer 40 (vorige week op nr. 47) en in de Top Tien Kind & Jeugd op nummer 2. Ook staat Carry Slee met Brainwash op nummer 53 en is daarmee nieuw in de Bestseller 60. In de Top Tien Kind & Jeugd staat het op dezelfde plek als vorige week, nummer 3.

Als laatst vinden we nog Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett terug op nummer 43 in de Bestseller 60. Deze roman is ten opzichte van vorige week 10 plaatsen gezakt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De bestseller 60 – week 27

  1. haha ja ik weet het! Maarja ik denk ik meld het gewoon even (ook al is het bijna hetzelfde)…

  2. De lijst ziet er bijna elke keer het zelfdenuit 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.