Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 21

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Om elke week maar met The Hunger Games te beginnen, gaat ook een beetje vervelen. Vandaar dat we deze week met Septemberlichten van Carlos Ruiz Zafón beginnen. Vorige week kwam dit nieuwe young adult verhaal van deze meester-verteller binnen op nummer 5. Deze week is het met twee plaatsen gestegen en staat het op nummer 3 in de Top Tien van Kind & Jeugd.  Het boek schijnt echt ontzettend populair te zijn!

Dan gaan we nu verder met The Hunger Games. Alle delen staan weer in de top tien van de Bestseller 60. The Hunger Games is ten opzichte van vorige week weer twee plekken gestegen, van 9 naar 7. Vlammen, het tweede deel is een plekje gestegen naar nummer 9. En Spotgaai heeft de plek, waar Vlammen vorige week stond, veroverd en staat nu op nummer 10 en is daarmee terug in de top tien, want vorige week belandde het op nummer 15.

Ook is Een Keukenmeidenroman niet weg te slaan uit de lijst. Vorige week stond het op nummer 8 en deze week is het toch weer wat gedaald naar nummer 22. Maar daar zal deze roman vast niet lang blijven staan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.