Logo-youngadults-site

Robert Pattinson niet in vervolg The Hunger Games

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Volgens mij heb ik echt onder een steen gelegen. Vanochtend kwam ik opeens het bericht tegen dat Robert Pattinson niet in het vervolg van de The Hunger Games zal schitteren. Waren er dan geruchten dat hij misschien wel in Catching Fire zou spelen? Ja, die waren er! Ze zijn alleen langs mij heen gegaan.

In ieder geval, eerder werd bekendgemaakt dat deze Twilight-hunk een rol zou gaan spelen in het nu al langverwachte vervolg op The Hunger Games. Maar de knappe Brit heeft in Cannes laten weten dat dit niet het geval is. Hij vertelt: “Ik werd ’s ochtends wakker en

zag overal berichten over dat ik de rol van Finnick in The Hunger Games zou spelen”. De acteur gaat verder:  “Ik werd nogal nieuwsgierig, dus ik belde mijn pr-medewerker op.” “Hij begon te lachen en zei: nee, die rol zouden ze jou echt nooit aanbieden”, Pattinson vervolgt: “Ik zei: bedankt voor de geruststelling.”

Voor Robert Pattinson was het een hele opluchting. Hij heeft aangegeven niet meer in populaire tienerfilmreeks te spelen.

Finnick is in The Hunger Games één van de kandidaten die het dodelijke spel heeft overleefd. Hij wordt omschreven als een grote blonde en gespierde jongen. Uhhh, Robert Pattinson ziet er echt heel anders uit… Andere acteurs die zijn genoemd voor de rol zijn Zac Efron, Chace Crawford en Jesse Williams, die ook allemaal niet aan de beschrijving voldoen. Het wordt nu dus afwachten wie dan wel de rol van Finnick gaat vertolken.

Welke acteur zou volgens jou Finnick moeten spelen? Wij zijn benieuwd naar jullie reacties! p.s. wat vinden jullie Robert zijn nieuwe look?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

13 gedachten over “Robert Pattinson niet in vervolg The Hunger Games

 1. Thank GOD. Hij is echt niet de Finnick die ik voor ogen had!

 2. Jammer! maar ja… ik denk dat Alex Pettyfer misschien ook wel past

 3. Nee hij hoort niet in deze serie!! Hottie Hutcherson en Hunk Hemsworth zitten er ook al in, dus dat is genoeg!! 🙂

 4. Ik ben opgelucht dat het niet Robert Pattinson is, hij is echt geen Finnick. De meeste andere genoemde acteurs zie ik ook de rol niet spelen.

  James Gaisford vond ik in de Mainstaypro filmpjes wel heel goed, maar hij voldoet toch niet echt aan mijn beeld van Finnick. Ik denk dat niemand ooit goed genoeg zal zijn in mijn ogen, Finnick is absoluut mijn favoriete personage. Ik ben benieuwd wie het dan wel wordt.
  Ik hoop een nog onbekende acteur, ik denk persoonlijk dat dat beter voor de film zou zijn.

 5. Zc Efron is ook echt een lekker ding… 🙂
  Daar wil ik wel een beschuitje mee eten 😉
  Maar ik vind niet dat hij supergoed kan acteren. Hij heeft nog niet genoeg ervaring vind ik zelf persoonlijk

 6. Haha wat heeft iedereen tegen Zac Efron? Vind hem eigenlijk best yum yum

 7. Ik, als die hard Robert Pattinson fan, had het heel leuk gevonden als hij in het tweede deel van THG zou spelen maar vanwege zijn rol in Twilight zou het misschien niet zo’n goed idee zijn als hij weer in zo’n enorme filmserie zou spelen. Wie het dan wel moet worden? Als het Zac Efron maar niet wordt, dan ben ik al blij

 8. Jezus, Robert. Doe een pruik op in godsnaam. Met dat andere kapsel was je nog niet echt knap, maar dit is echt like… the worst? Ja, op z’n minst! En ik heb ook niks meegekregen van die geruchten dat hij het zou gaan spelen. Doe Zac Efron ook maar niet, dan hoef ik deel twee niet meer te zien. =’) Ik heb geen voorkeur wat dit betreft, maar toch. =P

 9. Ik vond Robert ook echt niet passen bij deze rol. Kreeg het ook even benauwd toen ik het een paar dagen terug las.
  Waar was ja Natasj!!!!!? haha

  Ik weet niet zo goed wie die rol moet spelen maar vind alle namen die hier staan er niet bij passen. Heb echt geen flauw idee

 10. Ik vind Robert er niet geschikt voor. Hij heeft te zeer de status van Edward en ik denk dat deze rol niet ten goede komt voor de film.
  Wie dan wel? Tja, verder laat ik me verrassen.;-)

 11. ik weet het en GOD wat een opluchting!!!!!!!!!

 12. Nee, ik ben juist blij dat hij finnick niet wordt! Finnick is in mijn ogen veel knapper (a) En finnick moet minder opvallende wenkbrauwen hebben, want ik vind het vervelend dat ik daar altijd bij Robert op moet letten letten XD Ik vind die gast die Finnick speelt in de serie van mainstaypro van finnick en annie heel goed, hij is precies zoals ik me finnick voorstel.
  (Als je dit nog niet gezien hebt, ga snel youtuben! 😉 )

 13. jammer dat het niet Robert Pattinson wordt, ik vind m juist uitstekend voor die rol! En met dat bijna kale koppie lijkt ie toch best blond! Ook balen dat ie niet meer in populaire films wil spelen, dan zien we hem dus minder vaak.
  Andere suggesties voor de verfilming van Vlammen…. hmm… Alex Pettyfer (I am number four) of Chris Hemsworth (Thor) lijkt me wel wat. 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.