Logo-youngadults-site

Komt er een tweede seizoen van The Secret Circle?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Even serieus, waarom is The Secret Circle gecanceld? De spannende laatste aflevering deed heel veel fans smachten naar meer… maar de serie zal niet meer bij CW te zien zijn. Wat is er aan de hand? Wat zijn de motieven dat de serie stopt? Ik kan het nog steeds niet geloven, want de serie is – naar mijn mening – echt onwijs leuk. Goed, het overtreft The Vampire Diaries misschien niet, maar een goede tweede/derde plaats is toch ook leuk?

Er gaan geruchten de rondte dat de kijkcijfers niet hoog genoeg waren, of dat er niet genoeg adverteerders binnen stroomden voor de advertentieblokken. Maar volgens TV Series Finale waren de ratings helemaal niet zo slecht! The Secret Circle staat namelijk op de derde plek.

Wellicht dat The Secret Circle terugkomt, want er is een campagne gestart: Save the Circle. Er worden niet alleen petities getekend, maar ook donaties gedaan aan de ‘Make a Wish Foundation’ in de hoop MTV’s of ABC Family’s aandacht te trekken. Fans hopen dat de serie door een andere maatschappij wordt opgepikt.

Wil jij ook je bijdrage leveren? Kijk dan even bij de volgende links voor meer informatie:

Matt Carter – ‘The Secret Circle’: Fan Gives $5,100 to charity in campaign to save show.

Save The Circle – de Website

Save The Circle – de Tumblr pagina

Save The Circle Press Release uitgebreid verslag over hoe de champagne 73,000 handtekeningen heeft verzameld voor de petitie.

Geef hieronder je reactie! Wat vond jij van de laatste aflevering? Wil jij dat er een tweede seizoen komt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

15 gedachten over “Komt er een tweede seizoen van The Secret Circle?

  1. Yeaahhhh er komt een nieuw zeisoen in 2014!!! 😉

  2. Het is echt een super leuke serie! Waarom is hij ineens gestopt…. Ik hoop echt dat er een nieuw seizoen komt!

  3. ik wil de serie ook terug op tv zien er moet een seizoen 2 komen ik vind het een van de leukste series die er is
    ik hoop echt dat er een seizoen 2 komt
    xoxoxmy 🙂

  4. Please, please, please laat er een vervolg komen! kijken naar het eerste seizoen was puur genieten voor ons.:cry::sad::sad:

  5. ik wil meer zien van de serie ik genoot er ervan alsof het the vampire diaries was.:cry:

  6. het is nog steeds ontzettend balen dat het gestopt is 🙁 ik ben dol op deze serie!!

  7. er moet idd reclame gemaakt worden zodat er een vervolg op komt! Het is al lang geleden dat ik nog zo’n toffe serie zag en zo spannend hehe! Nu mogen ze echt niet opgeven!

  8. Er moet gewoon een nieuw seizoen komen !! De serie is ontzettend leuk en het zou egt spijtig zyn als er geen seizoen 2 komt 🙁 ik vind deze serie beter dan alle andere, alstublieft, maak een nieuw seizoen !! Er zyn zooooooveel mense die een nieuw seizoen willen, please?

  9. OMGG. het moet echt terug komen!
    toen de laatste aflevering kwam en die vier andere mensen zag staan van Blackwell bloed. dacht ik echt. ‘ik heb nu al facking veel zin in seizoen 2’ ! en ik vind gewoon dat het terug moet komen! &ook omdat Adam heel knap is. ;$

  10. Jammer dat niet meer komt vond ook goede serie , als iedereen het nu op FB zet en hopen dat meer mensen het erg vinden dat er dan misschien toch een vervolg komt .
    DUS IEDEREEN OP JE FB ZETTEN DAT ER EEN VERVOLG MOET KOMEN !!!!!!!!!

  11. Ik vind het heel erg jammer dat ze gestopt zijn met de serie , toen ik het laatste aflevering zag ,dacht ik nou het word nog spannend ook nog . Hoop dat ze snel met de volgende seizoen komen. En dan krijg je te horen dat het niet verder gaat.
    Niet leuk :sad:.
    En dat is niet de eerste keer dat ze met een serie gewoon stoppen het is al bij meerdere series gebeurt ,dat ze de stekker er gewoon uittrekken.
    Ik vind dat ze gewoon door moeten gaan met de serie.

  12. Het is egt verschrikkelijk als het niet doorgaat 😮 😥 dus er moet absoluut een tweede seizoen maken [b]HET MOET DOORGAAN !!!!![/b]!:D!!! ik bedoel maar superspannend en leuk Go secret cirkle 😉

  13. ze moet een seizoen 2 maken de serie is geweldig we moet weten hoe het afloopt alsjeblieft ga door met the sercret circle

  14. NNNNEEEEEEE, dit wist ik helemaal niet. Ze mogen niet stoppen met die serie!!!!!!!!
    Ik ga mijn handtekening zetten.

  15. Ik vind het heel erg onterecht de ze de show willen cancelen. Ik vind het juist een hele leuke serie! 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.