Logo-youngadults-site

de bestseller 60 – week 20

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er is het een en ander veranderd deze week in de Bestseller 60. The Hunger Games-trilogie is langzaamaan aan het dalen in de lijst. Vorige week stond het eerste deel nog op nummer 2 en was er een kleine kans dat het misschien wel op 1 zou belanden, maar helaas staat The Hunger Games van Suzanne Collins nu op nummer 9. Vlammen, het tweede deel in de spannende trilogie, staat op nummer 10, terwijl deze vorige week op nummer 4 stond. Het laatste deel, Spotgaai, stond vorige week op nummer 6, maar deze is helemaal verdwenen uit de top tien en staat nu op nummer 15. Gelukkig nog wel een beetje in de buurt.

Dan staat Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett deze week met twee edities in de Bestseller 60. De gouden editie staat al 117 weken in de lijst. Vorige week op nummer 12 en deze week heeft die weer een plekje in de top tien verovert, op nummer 8. De filmeditie is deze week binnengekomen op nummer 52.

En goed nieuws. Er is een young adult binnengekomen op nummer 5 in de Top Tien van Kind & Jeugd. Het gaat hier om Septemberlichten van Carlos Ruiz Zafón en het boek is slechts EUR 15.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.