Logo-youngadults-site

Catching Fire countdown: wat doen we in de tussentijd?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

23 november 2013 is nog anderhalf jaar van ons weg, maar het lijkt wel een hele levensduur met onze nieuwsgierigheid naar Catching Fire, het tweede deel in de Hunger Games serie. Er zal zeker wel vooruitgang komen, aangezien vorige week werd aangekondigd dat Lionsgate een nieuwe regisseur gevonden heeft, namelijk Francis Lawrence. Toch zal er nog veel moeten gebeuren voordat de film klaar is voor het grote scherm. Gelukkig hebben we hier je gids om het jaar door te komen met de nieuwe projecten van onze lievelingsacteurs:

Jennifer Lawrence
Lawrence wisselt haar pijl en boog even in voor de horrorflick The House at the End of the Street, die te zien zal zijn op 21 september. Ze speelt een tienermeisje dat intrekt naast het huis waarin een gruwelijke moord plaatsvond. Wanneer ze dan ook nog eens bevriend wordt met de overlevende zoon, lopen de dingen niet zo goed voor haar af. Twee maanden later zal Jennifer dan ook nog eens verschijnen naast grote acteurs Bradley Cooper en Robert De Niro in de verfilming van The Silver Linings Playbook.

Josh Hutcherson
Na goede vriendjes geworden te zijn met Liam op de set van The Hunger Games, zal hij naast diens broer Chris Hemsworth (Snow White and the Huntsman) in Red Dawn – release 21 november – performen. De film gaat over een groep tieners die hun stad proberen te beschermen tegen binnendringende soldaten uit Noord-Korea. Kijk voor de rest nog uit voor 7 Days in Havana en The Forger, waar nog geen releasedatums bekend zijn.

Liam Hemsworth
De jongere Hemsworth zal zijn getrainde spieren spannen voor dit en het komende jaar. Allereerst is er AWOL (releasedatum niet bekend), dat het verhaal vertelt over een Vietnamese soldaat die er niet in slaagt zijn liefde terug in zijn leven te krijgen. Als dat niet heftig genoeg klinkt, hebben we nog dit nieuwtje: hij zal verder naast de grootste actiesterren ooit te zien zijn (Sylvester Stallone, Bruce Willis, Chuck Norris) in The Expendables 2, verwacht op 17 augustus. Liam heeft een druk programma, want ook Paranoia, Timeless en Arabian Nights staan op zijn to-act lijst.

Elizabeth Banks
Fans hoeven niet lang te wachten om Elizabeth op het grote scherm te zien. De schuimende blondine zal immers volgende week de filmzalen veroveren in de film What to Expect When You’re Expecting, gebaseerd op het ironische hulpboek voor zwangere vrouwen. Snel daarna (29 juni) zal ze de rol van lang vermiste zus van Chris Pine, die zijn verloren zus moet vinden om 150.000 dollar erfenis te redden, op zich nemen in People Like Us.

Woody Harrelson (Haymitch)
Deze acteur heeft een heel variërend en eclectisch repertoire, en hij voegt daar nog twee excentrieke projecten aan toe. Op de tweede november verschijnt Seven Psychopaths, over een worstelende scriptschrijver die terecht komt in de criminele onderwereld nadat zijn vreemde vriend de hond van een gangster kidnapt. Daarna is er in 2013 Now You See Me, waarin een groep illusionisten diefstallen plegen als deel van hun act en de buit aan hun toeschouwers geven.

The Hunger Games sterren hebben een druk programma! Naar welke release kijken jullie het meest uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Catching Fire countdown: wat doen we in de tussentijd?

  1. Tsja, niemand is perfect! WTEWE wil ik echt zien!

  2. @ lili: Haha, leuk dat je zo up to date bent! Hoe kan ik die nu over het hoofd zien ö

  3. Ik kan in ieder geval zeggen dat What To Expect When You’re Expecting een fantastische vrouwenfilm is! Ik heb dikwijls tranen van het lachen gelaten 😀

  4. Ik kan niet zo lang wachten D:

    Now You See Me klinkt in ieder geval wel als iets dat ik leuk zou vinden, ben benieuwd!

  5. ELIZABETH BANKS: our idiot brother nu in de bios Foei foei foei! 😛

  6. Ik weet wel dat ik naar What to Expect When You’re Expecting ga! Zoveel bekende sterren en het lijkt me ook een leuke lente/zomer film!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.