Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 22

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Deze week staat De Hongerspelen-trilogie bijna met alle drie de titels in de Top Tien van de Bestseller 60.  Vorige week stond The Hunger Games op nummer 7, deze week is het twee plekken gedaald naar nummer 9. Vlammen staat op nummer 10 en stond vorige week op 9. Spotgaai stond vorige week op 10 en nu op 11. Je ziet het, de boeken blijven dicht bij elkaar staan en zijn haast niet weg te slaan uit de Top 10.

Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett is deze week weer een aantal plaatsen gestegen, van nummer 22 naar nummer 17.

Nieuwe binnenkomer deze week is het eerste deel in de nieuwe serie van John Flanagan. Jawel, er is leven na De Grijze Jager. De auteur heeft weer een spannende serie op zijn naam staan: Broederband 1. De outsiders staat op nummer 33. En in de Top Tien Kind & Jeugd staat het op nummer 1. Dit klinkt als een veelbelovende nieuwe serie.

Septemberlichten van Carlos Ruiz Zafón staat deze week op nummer 6 en is daarmee 3 plaatsen gedaald.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.