Logo-youngadults-site

Playlist op Spotify van De roos uit het beton

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De roos uit het beton van Angie Thomas kwam normaal in februari 2021 uit in het Nederlands. Door Corona en de lockdown in België en Nederland is deze datum verschoven naar april 2021. Nog eventjes wachten dus. Maar er is goed nieuws: er is een playlist op Spotify van het boek.

Eerdere playlisten

Angie Thomas maakte een playlist op Spotify voor haar boek On The Come Up en nu maakte ze er ook eentje voor haar nieuwste boek Concrete Rose (De roos uit het beton). Muziek is heel belangrijk in ons leven en dat is niet anders voor Angie Thomas.

Het boek: De roos uit het beton

De roos uit beton speelt zich af voor The Hate U Give en zal rond Maverick Carter gaan. Maverick kennen we als de vader van Seven en Starr. Starr is het hoofdpersonage in The Hate U Give. Maverick Carter is zeker een favoriet personage van vele lezers; zijn familie komt altijd op nummer één. In De roos uit beton is Maverick 17 jaar. Zijn leven is lang niet perfect, maar hij denk wel dat hij het allemaal onder controle heeft. Tot hij erachter komt dat hij vader zal worden. Hij krijgt de kans om opnieuw te starten, maar als er King Lords bloed door je aderen loopt, is dat niet zo gemakkelijk…

Hieronder kan je alvast de booktrailer (nog eens) bekijken.

De playlist op Spotify

Wil je meer weten over het boek? Dat kan je hier lezen. Het is dus nog twee maanden wachten tot de vertaling in het Nederlands uit komt, maar tot dan kan je al naar de muziek luisteren die Angie Thomas zelf heeft samengesteld.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.