Logo-youngadults-site

Concertfilm over Ariana Grande’s wereldtour op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het einde van het jaar nadert, maar er is nog een lichtpuntje deze maand! Vorige maand kwam Netflix al met een documentaire over Shawn Mendes en daarna plaatste Netflix ook zijn hele concertvideo op Netflix. Nu komt ook Ariana Grande met een concertvideo naar Netflix. De streamingsdienst deelt de trailer voor ‘Ariane Grande: excuse me, i love you’.

Ariana Grande (27) is een Amerikaanse zangeres en actrice. Als actrice kreeg ze bekendheid door haar rol als Cat VAlentine in de serie Victorious en de latere spin-off daarvan, Sam & Cat. Sinds 2013 is ze voornamelijk bekend als zangeres. In 2013 bracht ze haar debuutalbum Yours Truly uit.

Instagram

Ariana Grande postte 10 december een reeks concertfoto’s van haar ‘Sweetener’-wereldtournee. Een dag later volgende onderstaande post op Instagram, waarmee de zangeres bevestigt dat er een documentaire-film naar Netflix komt, op 21 december.

Trailer

Ondertussen heeft Netflix de trailer voor “excuse me, i love you” online gezet. Wie niet aanwezig was bij een concert van de Sweetener World Tour krijgt nu de kans om het virtueel mee te maken. Was jij er toch bij? Dan kan je alles herbeleven vanuit je zetel! In de trailer vangen we een glimp van hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Zo is er te zien hoe Ariana backstage tegen haar crew zegt: “Het is fysiek en mentaal zwaar geweest maar deze show heeft dit jaar echt mijn leven gered.”

Tijdens het optreden zingt de zangeres relatief nieuwe hits als God Is A Woman, 7 Rings en No Tears Left To Cry, maar ook de oudere nummers Dangerou Woman en Side To Side. Bekijk hieronder alvast de trailer, want wij kunnen niet wachten tot 21 decmeber!

https://www.youtube.com/watch?v=zLEejnirJro
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.