Concertfilm over Ariana Grande’s wereldtour op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het einde van het jaar nadert, maar er is nog een lichtpuntje deze maand! Vorige maand kwam Netflix al met een documentaire over Shawn Mendes en daarna plaatste Netflix ook zijn hele concertvideo op Netflix. Nu komt ook Ariana Grande met een concertvideo naar Netflix. De streamingsdienst deelt de trailer voor ‘Ariane Grande: excuse me, i love you’.

Ariana Grande (27) is een Amerikaanse zangeres en actrice. Als actrice kreeg ze bekendheid door haar rol als Cat VAlentine in de serie Victorious en de latere spin-off daarvan, Sam & Cat. Sinds 2013 is ze voornamelijk bekend als zangeres. In 2013 bracht ze haar debuutalbum Yours Truly uit.

Instagram

Ariana Grande postte 10 december een reeks concertfoto’s van haar ‘Sweetener’-wereldtournee. Een dag later volgende onderstaande post op Instagram, waarmee de zangeres bevestigt dat er een documentaire-film naar Netflix komt, op 21 december.

Trailer

Ondertussen heeft Netflix de trailer voor “excuse me, i love you” online gezet. Wie niet aanwezig was bij een concert van de Sweetener World Tour krijgt nu de kans om het virtueel mee te maken. Was jij er toch bij? Dan kan je alles herbeleven vanuit je zetel! In de trailer vangen we een glimp van hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Zo is er te zien hoe Ariana backstage tegen haar crew zegt: “Het is fysiek en mentaal zwaar geweest maar deze show heeft dit jaar echt mijn leven gered.”

Tijdens het optreden zingt de zangeres relatief nieuwe hits als God Is A Woman, 7 Rings en No Tears Left To Cry, maar ook de oudere nummers Dangerou Woman en Side To Side. Bekijk hieronder alvast de trailer, want wij kunnen niet wachten tot 21 decmeber!

https://www.youtube.com/watch?v=zLEejnirJro
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (25) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Join us

Get your account today

BOOK BOX

1. Into the woods

2. Flames of Fire

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in maart:

Into the Woods 
Flames of Fire