Logo-youngadults-site

Tiny Pretty Things vanaf vandaag op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vanaf vandaag is de serie, geïnspireerd op het gelijknamige boek, Tiny Pretty Things te bekijken op Netflix. Het boek verscheen in 2016 in het Engels bij HarperCollins. De vertaling van Blossom Books kwam in juni vorig jaar op de markt. Daarnaast verscheen er ook een vervolg met als titel Shiny Broken Pieces.

Waar het over gaat

Tiny Pretty Things

Het verhaal speelt zich af op een balletschool in Manhattan. Het boek volgt Gigi, Bette en June die behoren tot de beste leerlingen van de exclusieve balletschool. Gigi is nieuw op de school en wilt alleen maar dansen, maar dat kan wel eens gevaarlijk worden. Voor Bette daarentegen lijkt alles in haar leven mee te zitten, maar het verlangen om haar talentvolle zus te overtreffen brengt een gevaarlijke kant van haar naar boven. Dan is er ook nog de perfectionistische June die een hoofdrol moet zien te bemachtigen dit jaar, want anders maakt haar moeder voorgoed een einde aan haar danscarrière.

Tiny Pretty Things wordt beschreven als de ultieme combinatie tussen Pretty Little Liars en Black Swan. Michael MacLennan, bekend van Queer as Folk en Bomb Girls, kreeg de taak om de boeken om te vormen naar een serie.

Bekijk alvast de trailer:

Vanaf vandaag, 14 december, op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Tiny Pretty Things vanaf vandaag op Netflix

  1. […] De serie geïnspireerd door de duologie is sinds kort te vinden op Netflix. […]

  2. Ik heb deze serie vorige week gebingewatched… vind het een goede, spannende tienerserie. Veel diversiteit en verschillende problemen worden aangekaart, maar een rode draad door het verhaal. Ook ontzettend leuk om de balletuitvoeringen te zien, lijkt mij echt een heel moeilijke sport/dans.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.