Trailer vijfde seizoen Riverdale

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Dat er een vijfde seizoen van Riverdale in de maak is, wisten we al enige tijd. Nu is er ook de bijhorende trailer! Het vijfde seizoen van Riverdale gaat op The CW in Amerika van start vanaf 20 januari.

De opnames van het vierde seizoen moesten vroegtijdig stilgelegd worden wegens de coronacrisis. Daarom gaat het verhaal gewoon verder in het vijfde siezoen. Dat wil dus zeggen dat we Archie, Betty, Veronica en Jughead nog even als middelbare schoolstudenten zullen zien. Van die laatste afleveringen, die oorspronkelijk bij het vorige seizoen hoorden, is er nu een trailer die je hieronder kan bekijken.

In deze afleveringen gaan de vrienden samen naar een schoolbal. Ze blijven echter video’s krijgen waarin mensen vermomd als Betty en de anderen gewelddadige dingen doen. De trailer straalt een al drama en spanning uit!

Tijdsprong

Dit is niet de enige trailer voor het vijfde seizoen. Er komt nog een tweede trailer uit en er komt ook nog een tijdsprong in het verhaal. Een tijdsprong van vijf jaar zat er al een tijdje aan te komen, maar de makers hebben uiteindelijk besloten om de show zeven jaar later op te pakken. En na zeven jaar hebben niet alle koppeltjes hun relatie overleefd. Toch is er ook leuk nieuws, want Veronica gaat trouwen. Alleen niet met Archie … Ook Betty en Jughead zouden niet langer samen zijn… Maar of dat dan automatisch wil zeggen dat Archie en Betty samen zijn? Dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Wij kunnen alvast niet wachten tot het vijfde seizoen ook op Netflix verschijnt!

Trailer: Riverdale seizoen 5 (vanaf 21 januari op Netflix)
Bron: Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (25) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Trailer vijfde seizoen Riverdale

  1. […] wie die video’s over hen maakt. Daarna zullen de vrienden een sprong in de tijd maken. Lees hier alles wat we weten over het vijfde […]

Geef een reactie

Join us

Get your account today

BOOK BOX

1. Into the woods

2. Flames of Fire

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in maart:

Into the Woods 
Flames of Fire