Merry Christmas – Download jouw leesplezier!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Young Adults wenst haar lezers een onwijs fijne Kerst. Cadeautjes onder de kerstboom, lekker eten en gezellig samen zijn met familie en vrienden. Wat wil je nog meer? Misschien wat heerlijk leesvoer voor in die lekkere luie stoel of ’s avonds als familie en vrienden weer naar huis zijn nog even nagenieten in je bed met een goed verhaal ? Daarom hebben wij voor de lezers van Young Adults vier prachtige kerstverhalen die je gratis kunt downloaden vanuit onze shop en op je e-reader kunt zetten.

Welke verhalen hebben wij voor je?

Drie verhalen uit de kerstbundel Wonderland, namelijk Kerst’mis van Jennefer Mellink , It’s a match van Chinouk Thijssen en De wensster van Jen Minkman.

Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes. Het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal. Uit deze bundel stellen een aantal auteurs hun verhaal tijdelijk beschikbaar op Young Adults, zodat lezers tijdens de Kerst een goede reden hebben om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.

Voor alle fans van Jen Minkman hebben we nog een extraatje, want je kunt ook haar verhaal Vuurvlieg hier gratis downloaden!

Ga naar de shop en download deze vier prachtige verhalen, of klik hieronder op bestellen om de e-boeken direct in je winkelmand te plaatsen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today