Merry Christmas – Download jouw leesplezier!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Young Adults wenst haar lezers een onwijs fijne Kerst. Cadeautjes onder de kerstboom, lekker eten en gezellig samen zijn met familie en vrienden. Wat wil je nog meer? Misschien wat heerlijk leesvoer voor in die lekkere luie stoel of ’s avonds als familie en vrienden weer naar huis zijn nog even nagenieten in je bed met een goed verhaal ? Daarom hebben wij voor de lezers van Young Adults vier prachtige kerstverhalen die je gratis kunt downloaden vanuit onze shop en op je e-reader kunt zetten.

Welke verhalen hebben wij voor je?

Drie verhalen uit de kerstbundel Wonderland, namelijk Kerst’mis van Jennefer Mellink , It’s a match van Chinouk Thijssen en De wensster van Jen Minkman.

Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes. Het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal. Uit deze bundel stellen een aantal auteurs hun verhaal tijdelijk beschikbaar op Young Adults, zodat lezers tijdens de Kerst een goede reden hebben om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.

Voor alle fans van Jen Minkman hebben we nog een extraatje, want je kunt ook haar verhaal Vuurvlieg hier gratis downloaden!

Ga naar de shop en download deze vier prachtige verhalen, of klik hieronder op bestellen om de e-boeken direct in je winkelmand te plaatsen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today