Logo-youngadults-site

Harry Potter-acteur Alan Rickman overleden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

 Acteur Alan Rickman, bekend om zijn rol in Harry Potter als professor Severus Snape is op 69-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Zijn familie verklaart het volgende: “De acteur en regisseur Alan Rickman is overleden aan kanker op de leeftijd van 69. Hij werd omringd door familie en vrienden.” Zijn agent bevestigde dit tragische nieuws aan de BBC.

Rickman werd een van de meest geliefde acteurs van Engeland, dankzij zijn rol in o.a. Harry Potter, Die HardTruly Madly Deeply en Robin Hood: Prince of Thieves.

Rickman won ook een Bafta (British Academy Film Award) voor het spelen van de Sheriff van Nottingham in Robin Hood.

Voor een van zijn laatste projecten ontleende Rickman zijn stem aan de nog te verschijnen film Alice through the Looking Glass, waar hij de voice-over heeft gedaan voor de blauwe rups.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.