Logo-youngadults-site

Harry Potter serie cast

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op social media is op het moment veel te vinden over de Harry Potter serie die HBO MAX op de planning heeft staan. Er zijn zowel negatieve als positieve berichten te horen. Er zijn ook veel posts, vooral op Tiktok, te vinden over de cast. Maar is die eigenlijk al bekend?

De cast

Het korte antwoord op de vraag: ‘is de cast al bekend?’ is nee. Er zijn nog geen officiele mededelingen gedaan over de cast van de onlangs aangekondigde serie. Wel zijn er speculaties. Zo wordt er bijvoorbeeld gespeculeerd dat Tom Felton, die Draco Malfidus vertolkte in de originele films, Lucius Malfidus gaat spelen. Zijn vader dus. Maar er zijn weer andere berichten die benadrukken dat er niemand uit de originele cast terugkomt. Het zou natuurlijk wel erg leuk zijn als Tom Felton de rol van Lucius op zich zou nemen. Het gebeurt wel vaker dat iconische acteurs in de remake van een film/serie waarin ze vroeger speelde terug komen. Dit was ook het geval met de serie Wednesday. Daar kwam Christina Ricci bijvoorbeeld terug. Zij had in een ouder versie van de serie Wednesday vertolkt.

Op Tiktok word je in ieder geval doodgegooid met speculaties en mensen die hopen dat bepaalde acteurs bepaalde karakters gaan spelen. Zo wordt bijvoorbeeld Adam Driver genoemd voor de rol van Sneep en Joshua Pickering als Ron Wemel.

We weten in ieder geval nog niks zeker dus het is afwachten. De serie zal waarschijnlijk pas over twee of drie jaar op de streaming service verschijnen.

Wie hoop jij dat in de nieuwe serie Harry Potter zal spelen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.